December 3, 2020
Portali Shprehja

Zbulimi i kohëve të fundit që Profeti alehi selam na e ka mësuar para 14 shekujve

Përcillet nga Ibn Abas në “Sahih” të Buhariut se Profeti alejhi selam kur zgjohej fshinte fytyrën me duart e tij.

Ky hadith tregon për një nga sunetet e Profetit alejhi selam kur zgjohej nga gjumi.

Këtë veprim e këshillojnë shumë studiues, sepse gjallëron lëkurën dhe qelizat e gjakut në shtresën e lëkurës, në këtë mënyrë njeriu është më energjik në aktivitet e ditës.

Ky është një zbulim që i përket shek. Të fundit, por që Profeti alejhi selam na ka treguar për të mbi 14 shekuj më pare.

.

Të Ngjajshme

Në cilën ditë lindi i Dërguari i Allahut Muhammedi a.s !

admin

Profeti (alejhi selam) thotë:“Unë jam dërguar dhe Ora e Kijametit është larg meje aq sa…

admin

Pse namazi është më i mirë se gjumi !?

admin

Leave a Comment