8.6 C
Skopje
November 17, 2019
Informacione Vendi

Zekiri: Bisera agjëron 30 ditë të Ramazanit bashkë me mua

Deputeti i LSDM-së, Muhamet Zekiri këtyre ditëve kurorëzoi me martesë dashurinë e tij me gazetaren, Bisera Jordanovska. Në një intervistë për Fokus ai ka rrëfyer shumë gjëra për jetën e tyre të përbashkët. Ai ka thënë se dallimert si për shembull, festat dhe traditat ata të dy i pasurojnë më shumë. “Njëjtë i pranojmë, i rrespektojmë dhe kënaqemi me to”, është shprehur Zekiri.
Edhe Muhamedi si nikoqir i shtëpisë di që të thyej bukën me para edhe Bisera të agjëroj 30 ditë të Ramazanit bashkë me të. (INA)

Artikuj të ngajshëm

Rruga e keqe në Taslixhe

shprehja

“Zgjidhja e çështjes së Kosovës varet nga zgjedhjet në SHBA, mund të zgjasë edhe disa vite”

shprehja

Zaevi i zënë ngushtë, a do ta largojë një ministër nga kabineti i tij?!

shprehja